Кількість підтверджених випадків COVID у світі перевищила 100 млн

Читать на русском
За увесь час пандемії коронавірусу на планеті зафіксували вже понад 100 мільйонів випадків зараження. Лідерами за кількістю хворих залишаються США, Індія та Бразилія.
Фото з відкритих джерел

За увесь час пандемії коронавірусу на планеті зафіксували вже понад 100 мільйонів випадків зараження. Лідерами за кількістю хворих залишаються США, Індія та Бразилія.

Про це свідчать дані університету Джонса Хопкінса.

Лікарняний при COVID-19: як отримати та які виплати нарахуютьВідкрити лікарняний можна не виходячи з дому, а от щоб його закрити доведеться йти в поліклініку на приймання до свого лікаря.

Згідно з ними, станом на вечір 26 січня у світі підтверджений вже 100 032 461 випадок інфікування коронавірусу, при цьому 2 149 385 з них закінчилися смертю пацієнтів.

Подолати хворобу змогли вже 55 239 368 осіб.

Перше місце за кількістю заражень і летальних випадків займають Сполучені Штати – в країні виявлено понад 25,3 млн випадків захворювання і понад 423 тисячі смертей.

На другому місці за випадками зараження знаходиться Індія, де виявлено більше 10,6 млн інфікувань та понад 153,6 тисячі смертей від ускладнень хвороби.

Третє місце за темпами поширення інфекції займає Бразилія – там виявили понад 8,8 млн випадків захворювання COVID-19. Хвороба забрала життя вже 217,6 тисяч бразильців.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили 2779 випадків зараження коронавірусом та зафіксували 133 смертей від ускладнень хвороби.

Також ми писали, що у найближчому майбутньому навіть після масштабної вакцинації у світі збережеться ризик подальшого поширення COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: