Зведення ООС: бойовики порушили «тишу» шість разів

Читать на русском
Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.
фото УНІАН

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Перехідне законодавство щодо Донбасу та Криму: що пропонує МінреінтеграціїЗаконопроєкт визначає загальні засади відповідальності, амністії та люстрації за дії під час тимчасової окупації територій України.

Так, недалеко від населеного пункту Зайцеве збройні формування РФ відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Луганського - з станкового протитанкового гранатомета.

У передмісті Авдіївки і Мар'їнки противник вів вогонь у бік українських позицій зі стрілецької зброї, а біля Водяного на Приазов'ї зафіксовані обстріли з підствольного гранатомету.

Бойових втрат серед воїнів ООС немає.

Як уточнили у пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, за добу 26 січня в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п'ять обстрілів з боку окупантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: