Влада Грузії змінила правила в'їзду до країни

Читать на русском
Правило не торкнеться тих людей, які повністю вакциновані від COVID, тобто робили щеплення від коронавірусу у два етапи.

З 1 лютого на території Грузії діятимуть нові правила в'їзду до країни - тепер туристи будуть зобов'язані надавати результати COVID-тесту.

Про це заявив голова Національного центру з контролю захворювань та громадського здоров'я Аміран Гамкрелідзе, передає Грузія Онлайн.

ПЛР-тест на коронавірус слід буде зробити за 72 години до в'їзду на територію Грузії. Правило не торкнеться тих людей, які повністю вакциновані від COVID, тобто робили щеплення від коронавірусу у два етапи.

«Тим, хто повністю зробив щеплення, пред'являти нічого не потрібно. Решта тих, хто приїжджає обов'язково повинні будуть представити ПЛР-тест, зроблений протягом останніх 72 годин», - заявив Гамкрелідзе.

При цьому уряд Грузії зараз вирішує, чи потрібно буде туристам здавати повторний COVID-тест через кілька днів після приїзду. Офіційно про це стане відомо найближчими днями.

Нагадаємо, в Грузії вирішили продовжити дію комендантської години в країні до 1 березня. Однак карантин в країні будуть пом'якшувати, починаючи з лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: