У Грузії продовжили комендантську годину

Читать на русском
У Грузії вирішили продовжити дію комендантської години в країні до 1 березня. Проте карантин в країні пом’якшуватимуть, починаючи з лютого.
Фото: Давид Мдзінарішвілі

У Грузії вирішили продовжити дію комендантської години в країні до 1 березня. Проте карантин в країні пом’якшуватимуть, починаючи з лютого.

Про це повідомляє прес-служба уряду країни.

«Заборона на нічне пересування людей, яка діє щодня з 21:00 до 05:00, залишиться в силі до 1 березня», – розповіла міністр регіонального розвитку та інфраструктури Грузії Мая Цкітішвілі.

Вона також додала, що у Тбілісі, Кутаїсі та Руставі з 1 лютого відновлять роботу всі магазини та торгові центри, однак заборона на роботу громадського транспорту у цих містах збережеться до 1 березня.

Також грузинська влада вирішила зняти з лютого заборону на роботу ТРЦ, магазинів та громадського транспорту у Зугдіді, Батумі, Горі, Поті та Телаві, крім суботи та неділі. З 15 лютого по всій країні запрацюють речові ринки як відкритого, так і закритого типу. Заборона на міжміські перевезення залишається в силі. Уряд також відмовився знімати заборону на роботу гірськолижних курортів.

Школи по всій країні повернуться до очної форми навчання також з 1 лютого, а в Тбілісі, Кутаїсі та Руставі – з 1 березня. Університети та дитячі сади по всій республіці запрацюють аналогічно з 1 березня.

Нагадаємо, міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов оприлюднив порівняльну таблицю з якої можна зробити висновок, що в Україні одні з найбільш м'яких карантинних обмежень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: