Зведення ООС: поранений боєць і нові обстріли бойовиків

Читать на русском
У понеділок, 25 січня, окупанти на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції українських військових. Поранення отримав один воїн.
фото УНІАН

У понеділок, 25 січня, окупанти на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції українських військових. Поранення отримав один воїн.

Про це повідомляє пресцентр командування ООС.

Німеччина виділить понад 36 млн євро на інфраструктуру ДонбасуУкраїна отримає від Німеччини понад 36 млн євро для розвитку інфраструктури в прифронтових регіонах Донбасу.

Так, біля Південного бойовики відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкового ракетного комплексу, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Недалеко від населеного пункту Хутір Вольний бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті ворожого обстрілу один український воїн отримав поранення.

«Військовослужбовця оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога лікарів», - йдеться в повідомленні.

Також ворожі обстріли були зафіксовані поблизу Тарамчука і Водяного. Бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї і з підствольного гранатомету.

Нагадаємо, сьогодні вдень Україна в ТКГ повідомила, що в районі Золотого Луганської області ворожий снайпер поранив українського військового.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: