На Донбасі загинув український військовий

Читать на русском
У четвер, 21 січня, в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі від пострілу ворожого снайпера загинув український військовий.
Фото з відкритих джерел

У четвер, 21 січня, в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі від пострілу ворожого снайпера загинув український військовий.

Про це повідомили в Командуванні морської піхоти.

Стали відомі втрати ЗСУ на Донбасі за 2020 рікВнаслідок бойових дій на Донбасі у минулому році загинули 50 військових Збройних сил України, ще понад 3 сотні українських захисників отримали поранення.

Зазначається, що у четвер збройні формування Російської Федерації знову порушили режим припинення вогню і відкрили вогонь зі снайперської зброї в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

«Внаслідок обстрілу позицій українських захисників загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил. Командування морської піхоти висловлює щирі й глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в штабі ООС повідомили, що протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики двічі порушили перемир'я.

Також ми писали, що в ОБСЄ заявили, що окупація Криму Росією та бойові дії на Донбасі не є і не можуть перетворитися на «заморожений конфлікт».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: