Стало відомо, хто перемагає на виборах мера Конотопа

Читать на русском
На повторних виборах мера Конотопа Сумської області перемагає кандидат від ВО «Свобода» Артем Семеніхін. За нього проголосувало більше 30% виборців.
Фото з відкритих джерел

На повторних виборах мера Конотопа Сумської області перемагає кандидат від ВО «Свобода» Артем Семеніхін. За нього проголосувало більше 30% виборців.

Про це повідомляє громадський рух «ЧЕСНО».

Станом на ранок 25 січня майже всі дільниці здали документи в територіальний виборчком. Згідно з підрахунками, Семеніхін перемагає з результатом 30,8% або 18 516 голосів. Зазначимо, на виборах 25 жовтня 2020 року Семеніхін посів друге місце, поступившись самовисуванцю Олександру Луговому. Однак він помер від коронавірусу.

Місцеві вибори: як партії поділили владу в міських радахПісля місцевих виборів в міських радах почали ділити владу. На інфографіці – скільки у партій мандатів в міськрадах і які посади вони забрали.

Таким чином, «Свобода» отримала 19-го мера в українських містах, що є дев'ятим результатом серед політичних партій за кількістю обраних мерів.

Семеніхін вже був мером Конотопа в 2015 році. Однак у нього не було підтримки в міській раді і його відсторонювали від посади. На сьогодні партія посилила своє представництво, отримавши 11 з 38 мандатів.

Нагадаємо, учора у повторних виборах міського голови Конотопа взяли участь 7 кандидатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: