У Парижі демонтували нелегальний табір мігрантів

Читать на русском
У Парижі поліція демонтувала незаконно встановлене наметове містечко мігрантів у якому перебували більш як 450 мігрантів.
Фото - AFP.

У Парижі поліція демонтувала незаконно встановлене наметове містечко мігрантів у якому перебували більш як 450 мігрантів.

Як пише Le Figaro, містечко мігрантів було розташоване на площі Республіки.

Динаміка міграції в Україні: де живе найбільше зареєстрованих переселенцівКількість ВПО зменшилась у Донецькій та зросла у Київський областях. Загалом протягом жовтня зареєструвалося на 296 осіб менше ніж у вересні.

Демонтаж наметів розпочався вчора увечорі, іноді з мігрантами, які перебували всередині. Під час зачистки табору поліція застосувала сльозогінний газ. Через півтори години табір розібрали.

Нагадаємо, раніше глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн оголосила про нову стратегію Євросоюзу щодо міграції та надання притулку.

Також Європейський союз офіційно оголосив про введення нових правил видачі віз для громадян третіх країн для перебування на території країн ЄС.

Нагадаємо, в Україні станом на 31 жовтня було зареєстровано 1 млн 458 тис. 250 переселенців. «Слово і діло» розібралося, як змінювалася міграція українців з окупованих територій Криму і Донбасу протягом останнього місяця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: