У Тернополі обстріляли дитину під час катання на санках

Читать на русском
У Тернополі 22 січня невідомі обстріляли дитину, коли вона каталася на санках біля школи. Хлопчика відвезли до лікарнs з опіками. З його тіла лікарі дістали понад 30 сторонніх тіл.
фото РБК-Україна

У Тернополі у п'ятницю, 22 січня, невідомі обстріляли дитину, коли вона каталася на санках біля школи. Хлопчика відвезли до лікарні з опіками. Попередньо - зловмисник стріляв з дробовика.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Тернопільській області.

Закон про цивільну зброю: нові можливості чи загроза для національної безпекиНародні депутати вчергове актуалізували питання легалізації цивільної зброї. Чи вдасться цього разу унормувати таку непросту для суспільства сферу ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

За даними правоохоронців, до лікарні сьогодні вдень з опіками доставили 11-річного школяра, жителя Тернополя. Травми хлопчик отримав під час катання на санках поблизу школи.

«Лікарі діагностували у нього множинні поранення по всьому тілу, швидше за все викликані вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 чужорідних тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи», - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що дитину відвезли до Києва, в лікарню Охматдит, оскільки вона потребує ще однієї операції.

Поліцейські в Тернополі встановили можливі траєкторії руху дробу, яка травмувала дитину.

«В ході проведених оперативних дій правоохоронці обстежили прилеглу територію і виявили в квартирі одного з місцевих жителів гладкоствольну зброю. Її вилучили і направили на експертизу в НДЕКЦ», - додали в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 296 КК (хуліганство). Слідство триває.

Нагадаємо, у грудні в Миколаєві чоловік обстріляв підлітка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: