У Миколаєві чоловік обстріляв підлітка

Читать на русском
У миколаївському скейтпарку біля спорткомплексу Надія 43-річний чоловік відкрив вогонь із травматичної зброї по підлітку.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

У миколаївському скейтпарку біля спорткомплексу «Надія» 43-річний чоловік відкрив вогонь із травматичної зброї по підлітку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

Зазначається, що 6 грудня до Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що біля спортивного комплексу «Надія» чоловік вчинив стрілянину по неповнолітньому.

Зі слів чоловіка, конфлікт стався через намагання підлітка його побити. Він добровільно видав правоохоронцям пістолет із набоями травматичної дії та надав дозвільні документи на його носіння і зберігання.

Повідомляється також, що під час огляду неповнолітнього медпрацівники встановили, що проникаючих поранень на тілі хлопця немає. У присутності своєї матері він заявив, що відмовляється від подальшого розслідування і додав, що жодних претензій до чоловіка не має.

«Проте, незважаючи на домовленості сторін конфлікту, за вказаним фактом слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Адже такі хуліганські дії, вчинені з використанням зброї у публічному місці, не є справою особистого обвинувачення та були небезпечні для оточуючих», - додали в поліції.

Нагадаємо, у центрі Дніпра сталася сутичка між групою чоловіків та охороною одного із кафе, внаслідок якої 4 людини отримали поранення.

Також ми писали, що в одному із торговельних центрів в американському штаті Вісконсин сталася стрілянина, внаслідок якої щонайменше 8 осіб отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: