Зведення ООС: бойовики запустили два БПЛА за лінію розмежування

Читать на русском
Зведення ООС 21 січня. Бойовики на Донбасі відкривали вогонь з гранатометів і запускали два БПЛА.
фото ООС

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики двічі порушили перемир'я – знову відкривали вогонь і запускали БПЛА.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 21 січня.

Донбас та Крим не можна називати «замороженими» конфліктами – голова ОБСЄОкупація Криму Росією та бойові дії на Донбасі не є і не можуть перетворитися на заморожений конфлікт.

Так, недалеко від населеного пункту Красногорівка окупанти відкривали вогонь з автоматичного і станкового гранатомету і стрілецької зброї. На обстріли противника українські військовослужбовці дали адекватну відповідь, уточнили в штабі.

Крім того, неподалік Мар'їнки і Красногорівки українські захисники виявили проліт двох ворожих безпілотників типу «квадрокоптер», які перетнули лінію розмежування. Обидва БПЛА були придушені засобами РЕБ.

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед ЗСУ немає, додали в штабі.

Нагадаємо, за добу, 20 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

При цьому днем ​​раніше на Донбасі зберігалася «тиша».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: