Сологуб програв суд проти НБУ

Читать на русском
Печерський райсуд Києва відмовив заступнику голови Нацбанку Дмитру Сологубу в задоволенні позову до НБУ. Догану не скасували.
фото НБУ

Печерський райсуд Києва відмовив заступнику голови Нацбанку Дмитру Сологубу в задоволенні позову до НБУ. Рішення про застосування з боку банку дисциплінарних стягнень визнали законним і залишили чинними.

Про це повідомили у пресслужбі НБУ у вівторок, 19 січня.

Зарплати в Нацбанку: скільки нарахували керівникам за останній рікУ Національному банку України до карантинних обмежень завжди були хороші зарплати. Глава НБУ за місяць міг заробити до 500 тисяч гривень.

«18 січня 2021 року Печерський районний суд міста Києва під час свого засідання відмовив Дмитру Сологубу у задоволенні позову до Національного банку про визнання незаконними та скасування рішень про застосування до нього Радою Національного банку дисциплінарних стягнень», - йдеться в повідомленні.

Як підкреслили в НБУ, суд розглянув позов Сологуба і вивчив правову позицію Національного банку, однак прийшов до висновку про відсутність підстав для задоволення позову.

Нагадаємо, 5 жовтня 2020 року Рада Національного банку оголосив догану і висловила недовіру першому заступнику голови НБУ Катерині Рожковій і заступнику голови Нацбанку Дмитру Сологубу.

У грудні 2020 року Сологуб звернувся до суду з позовом до НБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: