Рада НБУ оголосила догану і висловила недовіру Рожковій та Сологубу

Читать на русском

Рада НБУ оголосила догану і висловила недовіру Катерині Рожковій та Дмитру Сологубу, але всі члени правління НБУ на сьогодні працюють у звичайному режимі.
фото НБУ

Рада НБУ оголосила догану і висловила недовіру Катерині Рожковій та Дмитру Сологубу, але всі члени правління НБУ на сьогодні працюють у звичайному режимі.

Про це повідомила в інтерв'ю Інтерфакс-Україна пресслужба регулятора в понеділок, 5 жовтня.

«Рада НБУ на засіданні в п'ятницю, 2 жовтня більшістю голосів вирішила оголосити догану і висловити недовіру Катерині Рожковій та Дмитру Сологубу. Зараз всі члени правління НБУ працюють у звичайному режимі та продовжують виконувати покладені на них обов'язки», - зазначено в повідомленні.

В НБУ, посилаючись на пресреліз Ради, нагадали, що підставою для схвалення таких рішень стало порушення розпорядчих актів НБУ, вимог КЗпП України, Кодексу етики працівника НБУ і правил внутрішнього розпорядку для працівників НБУ.

Разом з тим пресслужба НБУ не уточнила, як голосував з цього питання глава Національного банку України (НБУ) Кирило Шевченко.

Раніше в Національному банку України відмовилися надати інформацію про зарплату керівництва за серпень. Це випливає з відповіді Нацбанку на запит «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: