У Туреччині підтвердили смерть двох українських моряків із суховантажу Arvin

Читать на русском
В ході пошукової операції у Чорному морі біля берегів турецького міста Бартин рятувальники дістали з води тіла двох українських моряків, які були членами екіпажу затонуло 17 січня суховантажу Arvin.
Фото: Hürriyet

В ході пошукової операції у Чорному морі біля берегів турецького міста Бартин рятувальники дістали з води тіла двох українських моряків, які були членами екіпажу затонуло 17 січня суховантажу Arvin.

Про це із посиланням на керівника консульського відділу посольства України в Турецькій Республіці Андрія Білика повідомляє Укрінформ.

Денис ШмигальПрем'єр-міністр України
Шмигаль у програмі уряду обіцяє покращити сервіс надання адміністративних послуг морякамСказано 12 червня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

«Відбулося опізнання, підтверджено смерть двох громадян України. Пошуково-рятувальна операція не припинялася, вона триватиме і завтра. Безвісти зниклими числиться три особи, яких активно шукають», - повідомив Білик.

Він також розповів про деякі деталі пошукової операції.

«Через складні погодні умови було важко діставати тіла потонулих. Довелося залучати додаткову рятувальну техніку. Близько 5-ї години тіла дістали з моря та згодом доправили до моргу місцевої лікарні», - розповів консул.

Загальна кількість загиблих членів екіпажу затонулого суховантажу вже сягнула трьох осіб.

Нагадаємо, 17 січня біля берегів турецької провінції Бартин у Чорному морі зазнав аварії суховантаж Arvin.

Спочатку повідомлялося, що він був російським, але згодом стало відомо, що судно йшло під прапором Палау й належало українській компанії.

За попередніми даними, суховантаж затонув через погодні умови, прямуючи з грузинського порту Поті до болгарського Бургаса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: