Знайшли тіла трьох моряків з судна, що затонуло біля Туреччини

Читать на русском
Триває пошуково-рятувальна операція біля берегів Туреччини. Вранці, 18 січня, знайшли тіла трьох загиблих моряків із затонулого судна Arvin.
Фото - Hürriyet.

Триває пошуково-рятувальна операція біля берегів Туреччини. Вранці, 18 січня, знайшли тіла трьох загиблих моряків із затонулого судна Arvin.

«6 членів екіпажу врятовано (5 громадян України та 1 громадянин РФ), знайдені тіла трьох загиблих моряків (триває процедура їх ідентифікації)», - сказано у повідомленні Кабінету міністрів.

Денис ШмигальПрем'єр-міністр України
Шмигаль у програмі уряду обіцяє покращити сервіс надання адміністративних послуг морякамСказано 12 червня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

Також ймовірно, що врятовані моряки, які перебувають у місцевій лікарні м. Бартин, можуть бути виписані уже 18 січня.

До Бартина прибув посол України в Турецькій Республіці та консульські працівники для надання допомоги постраждалим українцям.

Як відомо, суховантаж, який йшов з Грузії в Болгарію, розколовся навпіл і затонув 17 січня за 200 метрів від узбережжя Бартина.

Спочатку повідомлялося, що він був російським, але згодом стало відомо, що судно йшло під прапором Палау й належало українській компанії.

За попередніми даними, суховантаж затонув через погодні умови, прямуючи з грузинського порту Поті до болгарського Бургаса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: