Соратники Навального розповіли, де поліція утримує опозиціонера

Читать на русском
Російського опозиціонера Олексія Навального, якого затримали у московському аеропорту Шереметьєво, утримують у відділку поліції в підмосковних Хімках.
Фото з відкритих джерел

Російського опозиціонера Олексія Навального, якого затримали у московському аеропорту «Шереметьєво», утримують у відділку поліції в підмосковних Хімках.

Про це заявив керівник регіональної мережі штабів Навального Леонід Волков у Twitter.

За його словами, адвокатів до Навального так і не пустили.

«Навальний у другому відділі поліції УВС м. Хімки. Адреса: Хімки, Проспект Миру, 23А. Адвоката не пускають; обіцяють о 9 ранку пустити», - написав Волков.

Інформацію підтвердив і керівник юридичного відділу Фонду боротьби з корупцією В'ячеслав Гімаді.

«Мене, захисника з нотаріальним дорученням, до нього не пускають, кажуть він спить. На закон, звичайно ж, не посилаються. Подав заяву про допуск», - повідомив юрист.

Нагадаємо, Олексій Навальний прилетів до московського аеропорту «Шереметьєво» з Берліна 17 січня. Від самого ранку до аеропорту був обмежений вхід, пропускали лише пасажирів із квитками. Крім того, до аеропорту стягнули силовиків. Сам опозиціонер в коментарі журналістам на борту літака заявляв, що вважає своє затримання у Москві неможливим.

Однак згодом стало відомо, що співробітники поліції таки затримали Навального на прикордонному контролі в аеропорту «Шереметьєво».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: