Словаччина розпочала повторний раунд масового тестування на коронавірус

Читать на русском
З понеділка, 18 січня, Словаччина знову запускає масове тестування на коронавірус - всього в країні проживає близько 5,5 млн осіб.

З понеділка, 18 січня, Словаччина знову запускає масове тестування на коронавірус - загалом у країні проживає близько 5,5 млн осіб.

Про це пише DW.

Крім того, з 26 січня по 7 лютого влада країни посилює заборону на вихід з дому: на роботу зможуть ходити лише тільки ті, у кого є негативний тест на коронавірус.

Коронавірус у світі: скільки тривали локдауни у різних країнахТривалість локдауну в Британії становила 110 днів, у Франції – 87 днів. В Україні весняний локдаун і карантин вихідного дня тривали 108 днів.

У жовтні-листопаді 2020 року Словаччині вдалося протестувати практично всіх жителів країни старших за 10 років.

Раніше повідомлялося, що в Словаччині впроваджують штраф у розмірі 10 тисяч євро за порушення вакцинації від коронавірусу з використанням службового становища. Таким чином влада хоче зупинити лікарів і чиновників колоти препарат позачергово родичам і друзям.

Також нагадаємо, з 15 січня 2021 року на українсько-словацькому кордоні змінився порядок пропуску осіб, які прямують до Словаччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: