У Миколаївській міськраді відбулися обшуки

Читать на русском

В управлінні капітального будівництва Миколаївської міськради сьогодні відбулися обшуки через факти розтрати посадовими особами бюджетних коштів на мільйон гривень.

В управлінні капітального будівництва Миколаївської міськради сьогодні відбулися обшуки через факти розтрати посадовими особами бюджетних коштів на мільйон гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

Обшуки також були проведені в офісах будівельних організацій, за місцем проживання керівництва фірми-підрядчика, а також чиновників управління.

«Під час аудиторської перевірки були виявлені факти невідповідності відомостей в службовій документації щодо проведення будівництва на низці об'єктів із розбіжностями у близько мільйона гривень», - йдеться в повідомленні.

Поліція провела ряд обшуків в Управлінні капітального будівництва міськрадиПоліція Миколаївщини

Під час обшуків поліціянти вилучили комп'ютерну техніку, грошові кошти, бухгалтерську документацію щодо використання бюджетних коштів у сфері капітального будівництва об'єктів інфраструктури міста.

Наразі правоохоронці перевіряють правдивість даних про фактичні обсяги виконаних будівельних робіт, які вказані у звітній документації. Також встановлюється, чи була завищена вартість виконаних робіт і будівельних матеріалів та обладнання з використанням коштів міського бюджету.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за статтею про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, 28 грудня в Миколаївській міськраді також відбулися обшуки, поліція повідомила керівнику відділу Департаменту ЖКГ про підозру у службовій недбалості.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: