У Києві оштрафували понад 40 підприємців за неприбраний сніг

Читать на русском
У Києві за неприбраний сніг внесли 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників підприємств. Сніг засипав вулиці та двори.
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 15 січня, у Києві з початку доби інспектори КП «Київблагоустрій» та районних державних адміністрацій вже внесли 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників підприємств, за несвоєчасне очищення балансових територій від снігу.

Про це інформує пресслужба КМДА.

«Інспектори благоустрою працюють у посиленому режимі. Їхня задача — проконтролювати якість розчищення балансових ділянок від снігу. Від світанку столичні інспектори вже внесли 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників тих підприємств, які знехтували приписом та не виконали вимоги. Вони понесуть адміністративну відповідальність. За прибиранням у місті стежать 98 столичних інспекторів», — повідомив в.о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Для ліквідації наслідків негоди у столиці залучили 5191 працівника комунальних служб та 577 одиниць снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, сьогодні в Україні у більшості областей йде сніг. На перевальних ділянках випало від 10 до 35 сантиметрів снігу.

Ми писали, що за добу 14 січня на українських дорогах сталося більш ніж 1200 дорожньо-транспортних пригод, частина з яких була спровокована погіршенням погодних умов.

Крім того, у Києві в зв'язку з різким похолоданням відкрили 33 пункти обігріву, 10 з яких працюють цілодобово.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: