У ВАКС запевняють, що глава суду не ходила на вечірку до Ківалова

Читать на русском
Глава Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич не була на новорічній вечірці на території інституту Сергія Ківалова, а їздила на зустріч зі студентським самоврядуванням.
Фото: пресслужба ВАКС

Глава Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич не була на новорічній вечірці на території інституту Сергія Ківалова. Вона їздила на зустріч зі студентським самоврядуванням.

Про це повідомила пресслужба ВАКС.

Плівки ОАСК: як Вовк і Ко «воюють» із НАБУНаціональне бюро звернулося до очільниці Офісу генпрокурора з проханням погодити документи для подання їх до Вищої ради правосуддя.

«23 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч голови ВАКС Олени Танасевич та директора Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» Василя Филюка зі студентським самоврядуванням. Її результатом стала домовленість про проведення циклу онлайн-лекцій із суддями ВАКС», – йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, Танасевич перебувала разом із керівником Окружного адміністративного суду міста Києва Павлом Вовком, де йому вручили повістку до ВАКС, на святі, яке організував екснардеп, президент Національного університету «Одеська юридична академія» Сергій Ківалов. Також на святі був голова Конституційного суду України Олександр Тупицький.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: