«Слуга народу» готує антикризовий план через підвищення тарифів

Читать на русском
Голова фракції Слуга народу Давид Арахамія обіцяє від влади план антикризових заходів у зв'язку з підвищенням тарифів.
Фото: УНІАН

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія обіцяє від влади план антикризових заходів у зв'язку з підвищенням тарифів.

Про це він написав у Facebook.

«Від імені фракції «Слуга народу» повідомляю, що ми готуємо план антикризових заходів для вирішення проблем, які можуть виникнути через підвищення тарифів. Він буде напрацьований і оприлюднений в найближчі дні», – розповів Арахамія.

Комунальні платежі: чому опалення дорожчає, хоча Зеленський обіцяв знизити тарифиНайчутливіший комунальний платіж для українців знову зростає. Хто та за яким принципом формує тарифи на тепло та газ.

За його словами, на завтра запланована нарада з прем’єром, в.о. міністра енергетики та представниками Офісу президента.

«Якщо потрібні будуть швидкі рішення – ми готові їх ухвалювати в будь-який час. Зараз маємо розібратися з тим, що відбулося, наскільки обґрунтоване підвищення і як у цій ситуації захистити людей», – додав голова фракції.

Нагадаємо, що сьогодні на Буковині та Прикарпатті люди знову протестують проти підвищення тарифів. Також близько 200 протестувальників зібралось у Полтаві.

Учора через високу ціну на газ і його доставку протестували жителі Харківської області. В усіх областях люди перекривають траси державного значення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: