У ЗСУ за добу зафіксували більше 60 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
В Україні за добу у Збройних силах України зафіксовано 64 нових випадки захворювання на COVID-19.
Фото - ЗСУ.

В Україні за добу у Збройних силах України зафіксовано 64 нових випадки захворювання на COVID-19.

«Станом на 10:00 13 січня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 897 осіб. Всього за час пандемії одужало – 13772 особи, летальних випадків – 38», - повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

Фонд соцстраху: як змінилися витрати за 5 років і скільки коштів пішло на боротьбу з COVIDВитрати Фонду соціального страхування України за минулий рік склали 29,9 мільярда гривень.

Зазначається, що на ізоляції (у тому числі на самоізоляції) перебуває 25 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 32 особи.

З 64 нових хворих до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 7 осіб, на лікуванні вдома (під наглядом медичної служби) перебуває 57 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 6409 людей, зафіксовано 195 летальних випадків, 14 503 пацієнти одужали.

Раніше ми писали, що в Україні виявили п'ять мутацій коронавірусу.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, як змінилися витрати Фонду соціального страхування за останні п'ять років, а також скільки коштів у 2020-му пішло на боротьбу з COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: