Водіїв попередили про снігові замети на дорогах

Читать на русском
13 січня у 14 областях України випав сніг, ще у двох областях - сніг із дощем. Проїзд основними дорогами забезпечений.
Фото - ДСНС(архів).

На ранок середи, 13 січня, у 14 областях України випав сніг, ще у двох областях - сніг із дощем. Проїзд основними дорогами забезпечений.

«Станом на 6 годину 13 січня невеликий сніг у Житомирській, Волинській, Львівській, Закарпатській та Вінницькій областях. Помірний сніг у Луганській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській, Миколаївській та Кіровоградській, де випало до 5 см. Сильний сніг у Дніпропетровській та Запорізькій областях, випало до 10 см. Сніг з дощем у Донецькій та Запорізькій (на півдні) областях. Покриття на дорогах державного значення в областях, де спостерігаються опади, - мокре, де інтенсивні опади, - покриття засніжене, у решті областей - сухе», - повідомили у пресслужбі Укравтодору».

Рятувальники уточнили, коли очікувати 20-градусних морозівСильні морози і снігопади накриють Україну вже наприкінці цього тижня - з 15 і 16 січня. Місцями очікується до 21 градуса нижче нуля.

На перевальних ділянках невеликий сніг, випало до 2 см. Стан покриття тут мокрий.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації залучили 844 одиниці техніки та 1036 робітників.

Нагадаємо, у середу, 13 січня, у східних, південних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях буде сніжно, прогнозують хуртовини.

У Києві прогнозують невеликий сніг, температура -2 -4 градуси.

Також ми писали, що в Україні негода знеструмила 55 населених пунктів у чотирьох областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: