Погода на 13 січня: де прогнозують сніг

Читать на русском
13 січня у східних, південних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях буде сніжно. На Приазов'ї мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця. На решті території невеликий сніг.
Фото - telegraf.in.ua

У середу, 13 січня, у східних, південних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях буде сніжно, прогнозують хуртовини. У Приазов'ї мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця. На решті території невеликий сніг.

«13 січня у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях значний сніг (висота снігового покриву 5-15 см), пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях налипання мокрого снігу, ожеледь (І рівень небезпеки, жовтий); 14 січня припинення опадів», - сказано у повідомленні «Укргідрометцентру».

У столиці за рік погода била рекорди близько 40 разівУ Києві 2020 рік став найтеплішим за останні 140 років. Було зафіксовано близько 40 температурних рекордів.

У Києві прогнозують невеликий сніг, температура -2 -4 градуси.

Раніше ми писали, що 15 і 16 січня в Україні очікують значне зниження температури: вночі до 12-18 градусів морозу, вдень - 10-16 градусів морозу.

Нагадаємо, Іспанію накрили найсильніші за останні 50 років снігопади. У Мадриді жертвами негоди стали 4 людини, декілька днів не працював аеропорт.

В Японії через снігопади загинули восьмеро осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: