Президент Португалії захворів на коронавірус

Читать на русском
Президент Португалії Марсело Ребело ді Соуза, який балотується на другий термін на виборах 24 січня, отримав позитивний результат тесту на коронавірус.
Фото: Global Look Press

Президент Португалії Марсело Ребело ді Соуза, який балотується на другий термін на виборах 24 січня, отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Про це повідомляє Reuters.

Назарбаєв і президент Гондурасу: хто з політиків захворів на коронавірусКоронавірусом, зокрема, заразилися Нурсултан Назарбаєв, президент Гондурасу й російський прем'єр.

Зазначається, що захворювання було виявлене незабаром після того, як він отримав негативний результат тесту 6 січня. Тоді Соуза проходив діагностику у зв'язку із контактом з інфікованою людиною.

У вівторок 72-річний політик повинен був взяти участь у президентських дебатах, а також зустрітися з експертами у сфері охорони здоров'я для обговорення деталей запланованого локдауну, який буде оголошено в середу, але в його офісі заявили, що він вже скасував всі свої публічні виступи.

В заяві, опублікованій на його офіційному веб-сайті, йдеться про те, що президент вже проінформував прем'єр-міністра Антоніо Коста і міністра охорони здоров'я Марту Темидо про ситуацію.

Президент Португалії буде проходити самоізоляцію у своїй офіційній резиденції в Лісабоні. Наразі у нього немає симптомів хвороби.

Нагадаємо, раніше ми писали, що президент Франції Еммануель Макрон отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Також ми писали, хто з українських топ-політиків і чиновників захворів на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: