Акція протесту в Харківській області: люди перекрили трасу

Читать на русском
У Харківській області вранці в неділю, 10 січня, люди перекрили трасу Харків - Сімферополь, протестуючи проти підвищення тарифів на газ.

У Харківській області вранці в неділю, 10 січня, люди перекрили трасу Харків - Сімферополь, протестуючи проти підвищення тарифів на газ.

Це сталося в районі поста патрульної поліції в Пісочині, повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Комунальні платежі: як змінити постачальника газу, щоб платити меншеУкраїнці можуть обирати постачальника природного газу. Процедура зміни компанії не складна, але є нюанси.

За даними правоохоронців, близько півсотні людей безперервно ходили по пішохідному переходу, вимагаючи знизити тарифи на газ і його доставку. Їх охороняли понад 15 поліціянтів. При цьому заторів не спостерігалося. Частину автомобілів пропускали, а частину - перенаправили до об'їзних доріг.

Видання KHARKIV Today пише, що учасники акції протесту вимагають відкликати постанову про підвищення тарифів на транспортування газу і дозволити громадам самим вирішувати питання тарифів.

Раніше жителі міста Снятин на Прикарпатті перекрили дорогу державного значення Н-10 через високі ціни на газ. Також трасу перекрили мешканці села Оршівці на Буковині.

Нагадаємо, в Україні з 1 січня істотно підвищили вартість доставки газу. В середньому ціни зростуть на 80%.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: