У приватному будинку в Миколаєві вибухнула граната, є загиблий

Читать на русском
У приватному будинку в Заводського районі Миколаєва вибухнула граната, внаслідок чого загинув 51-річний місцевий мешканець.
Фото: Нацполіція

У приватному будинку в Заводського районі Миколаєва вибухнула граната, внаслідок чого загинув 51-річний місцевий мешканець.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Зазначається, що повідомлення про вибух надійшло до поліції у суботу, 9 січня, близько 13:10.

Співробітники вибухотехнічної служби виявили мертвим жителя будинку. За попередніми висновками спеціалістів, вибухнула граната РГД-5.

Основні версії загибелі потерпілого — це самогубство та необережне поводження з вибуховими речовинами. Наразі правоохоронці збирають речові докази, аби підтвердити чи спростувати кожну з них.

У Миколаєві поліцейські встановлюють обставини вибуху у дворі приватного домоволодінняПоліція Миколаївщини

Правоохоронці відкрили провадження за фактом умисного вбивства та незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами або вибухівкою.

Нагадаємо, 9 січня на магістральному газопроводі, який обслуговує «Оператор газотранспортної системи України» (Укртрансгаз) стався вибух на ділянці поблизу села Калайдинці, що на Полтавщині.

Також ми писали, що у селі Благодатне в Донецькій області на вибухонебезпечному пристрої підірвався 16-річний підліток. За даним фактом поліція порушила кримінальну справу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: