Тернопіль відмовився вводити локдаун

Читать на русском
У Тернополі не вводитимуть жорсткі карантинні обмеження в період з 8 по 24 січня. Таке рішення місцева влада прийняла на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.
Фото з відкритих джерел

У Тернополі не вводитимуть жорсткі карантинні обмеження в період з 8 по 24 січня. Таке рішення місцева влада прийняла на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив місцевому телеканалу мер міста Сергій Надал.

За його словами, у місті зменшується кількість заражених коронавірусом.

«Протягом останніх днів у місті не тільки не спостерігається приріст захворюваності, навпаки кількість інфікованих жителів знизилася, зменшилася кількість пацієнтів, які перебувають на лікуванні в медичних установах з коронавірусом, і практично відсутні хворі серед дітей та працівників навчальних закладів», – розповів мер міста.

З огляду на цю інформацію, влада ухвалила рішення не посилювати з 8 січня карантин і не вводити ніяких додаткових обмежень на території Тернополя.

Крім того, за словами мера, з 11 січня у всіх школах міста продовжиться навчання: учні молодших класів будуть відвідувати уроки в звичайному режимі, а школярі 5-11 класів – відповідно до змішаної форми навчання.

Підприємцям рекомендується продовжувати працювати в звичайному режимі.

Нагадаємо, у період з 8 по 24 січня буде заборонена повноцінна робота кафе і ресторанів, торгових центрів, діяльність театрів, кінотеатрів та інших розважальних закладів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: