Велика Британія встановила новий антирекорд по коронавірусу

Читать на русском
Впродовж минулої доби у Великій Британії зафіксували більш ніж 60 тисяч випадків інфікування коронавірусом – це найбільший показник за увесь час пандемії.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулої доби у Великій Британії зафіксували більш ніж 60 тисяч випадків інфікування коронавірусом – це найбільший показник за увесь час пандемії.

Про це повідомляє Sky News.

Зазначається, що за минулу добу в країні виявили 60 619 нових хворих. При цьому за той же період 830 пацієнтів з коронавірусом померли.

Обидві цифри (кількість померлих та заражених – ред.) за останню добу зросли у порівнянні з учорашнім днем, а рівень позитивності (відсоток людей, які отримали позитивний результат за результатами тестування на коронавірус) зростає вже протягом кількох тижнів.

Водночас повідомляється, що настількі масові тестування, як зараз, не проводились під час першого піку пандемії, тому незрозуміло, скільки випадків захворювань тоді було насправді.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що протягом найближчих трьох тижнів медична система Великої Британії може «перегрітися» через складну ситуацію із поширенням в країні коронавірусу.

Також ми писали, що два тижні тому в Британії виявили новий, більш заразний штам коронавірусу, який, за попередніми даними, поширювався в країні ще з вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: