У ЗСУ зафіксовано 10 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У ЗСУ на коронавірус хворіють 1756 осіб, при цьому напередодні зареєстровано десять нових випадків захворювання.

У ЗСУ на коронавірус хворіють 1756 осіб, при цьому напередодні зареєстровано десять нових випадків захворювання.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ в неділю, 3 січня.

«Всього за час пандемії одужали - 12422 людини, летальних випадків - 38. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 312 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих трьох діб - 25 осіб», - сказано в повідомленні.

Надії на краще: чи стануть українці щасливішими у 2021 роціРік, що минає, суттєво перебудував ставлення українців до повсякденного життя і звичайних радощів. Як змінилося відчуття щастя та які його головні складові у 2021 році – аналізував Олександр Радчук.

Напередодні зареєстровано десять нових випадків захворювання COVID-19. З них в установи охорони здоров'я госпіталізовані шестеро людей. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування. Водночас на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться чотири людини, стан їхнього здоров'я задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

«Аналіз захворювань серед військовослужбовців і цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється при епізодичних зустрічах з близькими людьми (друзями та рідними), які не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або живете разом», - додали в командуванні Медсен.

Нагадаємо, в Києві за добу виявили 370 нових хворих на коронавірус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: