Синоптики розповіли, чи випаде сніг на Новий рік

Читать на русском
У четвер, 31 грудня, у всіх західних областях буде йти дощ. Температура повітря в Україні буде коливатися від +2 до +13 тепла.
Фото - «Слово і діло».

У четвер, 31 грудня, у всіх західних областях буде йти дощ. Температура повітря в Україні буде коливатися від +2 до +13 тепла, однак у вночі у східних регіонах очікуються заморозки.

Як свідчать дані Укргідрометцентру, у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Чернівецькій, Рівненській та Хмельницькій областях буде йти дощ. На всій іншій території України спостерігатиметься суха, однак похмура погода.

У ЦГЗ розповіли, як відсвяткувати Новий рік та не заразитися COVID-19Зустріти Новий рік і відсвяткувати Різдво вдома у колі членів сім'ї - найкращий спосіб захистити себе і своїх близьких під час пандемії коронавірусу.

У західних та південних областях температура повітря вдень очікується від +3 до +13 градусів, а вночі вона буде в межах +3 +8.

У центральних та північних областях температура повітря вдень буде становити від +3 до +9, а вночі від -1 до +6.

У східних областях температура повітря вдень буде коливатись від +2 до +6, а вночі від -2 до +1.

У Києві та області та сьогодні буде похмуро та без опадів. Температура повітря вдень буде в межах +6 +9. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4 +7.

Раніше у ЦГЗ розповіли, як відсвяткувати Новий рік та не заразитися COVID-19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: