Синоптики розповіли про погоду напередодні Нового року

Читать на русском
Напередодні Нового року в Україні очікується дощова погода в більшості областей - на початку тижня потеплішає до +9.

Напередодні Нового року в Україні очікується дощова погода в більшості областей - на початку тижня потеплішає до +9.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У суботу, 26 грудня, в східних, південних і деяких центральних областях, а також на Закарпатті прогнозують опади у вигляді снігу і мокрого снігу. На решті території буде хмарно, але без опадів. Температура повітря вдень коливатиметься від +3 до -1, тільки на півдні термометри покажуть від +2 до +6. Вночі прогнозують від +3 до -1.

У неділю, 27 грудня, мокрий сніг буде йти тільки в Закарпатській області. В інших областях буде хмарно. Вдень температура повітря в країні буде коливатися від +3 до -1, а на півдні від +2 до +7. Вночі похолоднішає до -2..- 7 градусів.

Наступний тиждень почнеться з різкого потепління на півдні та заході, там днем ​​прогнозують від +5 до +9 градусів. Західні та південні області накриють дощі, а центр і північ засипатиме мокрим снігом. У центральних областях вдень очікується від 0 до +5. На півночі та сході термометри покажуть від 0 до -4, а вночі там похолоднішає до -10. Вночі температура в інших областях коливатиметься від +3 до -3.

У вівторок, 29 грудня, пройдуть дощі, в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях. На решті території прогнозують сонячну погоду. У східних і північних областях очікується від 0 до +5. В інших областях вдень від +5 до +11 градусів. Вночі прогнозують від +5 до -4.

Нагадаємо, в найближчі три дні в Києві очікується погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків, вже вранці 23 грудня в столиці йтиме мокрий сніг. Також можлива ожеледиця.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: