У Києві палала багатоповерхівка, є поранений

Читать на русском
Пізно увечері в середу, 30 грудня, у дев’ятиповерховому будинку в Деснянському районі столиці сталася пожежа, внаслідок якої постраждала щонайменше одна людина.
Фото: ДСНС

Пізно увечері в середу, 30 грудня, у дев’ятиповерховому будинку в Деснянському районі столиці сталася пожежа, внаслідок якої постраждала щонайменше одна людина.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що близько 10-ої години вечора рятувальники отримали інформацію, що у будинку на вулиці Миколи Закревського, що у Деснянському районі столиці, з вікна восьмого поверху було видно чорний густий дим.

На місце події прибули рятувальники. Вони з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир дев'ятиповерхового житлового будинку на площі 15 квадратних метрів з розповсюдженням вогню на загальний коридор, розміром 4 квадратних метра.

Вже о 22:25 пожежу було локалізовано, а о 22:29 – повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, зранку 14 грудня у селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом спалахнула пожежа на державному підприємстві «Електронмаш», яке знаходиться на вулиці Великій Кільцевій.

Також ми писали, що в ніч з 13 на 14 грудня в Подільському районі столиці загорівся дах Київського вітамінного заводу, який розташований на вулиці Копилівській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: