У Дніпропетровській області під час пожежі загинуло двоє дітей

Читать на русском
У місті Марганець Дніпропетровської області спалахнула пожежа у багатоповерховому будинку, в результаті якої загинуло двоє маленьких дітей.
фото ДСНС

У місті Марганець Дніпропетровської області спалахнула пожежа у багатоповерховому будинку, в результаті якої загинуло двоє маленьких дітей.

Про це повідомляє ДСНС в неділю 29 листопада.

О 22:44 суботи до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир багатоповерхівки, розташованої на вулиці Перспективною.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що загоряння виникло в двокімнатній квартирі, розташованій на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

«Всередині приміщення знаходилася жінка і двоє маленьких дітей. Рятувальники на руках винесли з палаючого будинку хлопчика, 2019 року народження, і дівчинку, в 2016 року народження. Мати вийшла самостійно. Постраждалих дітей передали співробітникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Але, на жаль, вони не вижили - діти померли в лікарні», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що пожежа була локалізована о 23:15 та ліквідована о 23:37. Вогнем було пошкоджено домашнє майно в коридорі квартири на площі 6 кв. м.

Раніше в Києві спалахнула пожежа в маршрутці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: