Бойко і Чернєв не направили обіцяні депутатські запити

Читать на русском
Парламентарії Юрій Бойко, Єгор Чернєв, а також Гео Лерос не зробили обіцяні депутатські запити.
Слово і діло

Народний депутат від «Опозиційної платформи - За життя» Юрій Бойко, нардеп від «Слуги народу» Єгор Чернєв та позафракційний Гео Лерос не виконали обіцянки зробити певні депутатські запити.

Про це повідомляє «Слово і діло».

Юрій Бойко ще в листопаді 2019 року пообіцяв зробити запит до Міністерства енергетики та охорони довкілля (тоді ще два відомства були в одному) щодо реалізації програми очищення малих річок. Але за рік нардеп так цього і не зробив.

«Слуга народу» Чернєв 27 квітня 2020 року зобов'язався направити запит в апарат парламенту про те, скільки коштів витратили на утримання сайту Ради і його мобільної версії. Але Чернєв, як і Бойко, про свою обіцянку забув.

Своєю чергою, позафракційний депутат Гео Лерос теж у квітні пообіцяв відправляти запити в правоохоронні органи щодо відомостей про можливу корупцію, які він публікував. «До цього дня мені приходить досить цікава інформація щодо топчиновників: хто, де і куди кого розставляє, хто які інтереси лобіює. Надалі я все одно викладатиму, точно так само і депутатські запити відправлятиму відразу в правоохоронні органи», – заявив Лерос.

Але незважаючи на те, що депутат неодноразово публікував свої розслідування, запитів в правоохоронні органи він не робив.

Нагадаємо, «Слово і діло» порахувало, скільки всього у депутатів помічників і у кого асистентів найбільше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: