Трамп закликав Сенат США відмовитися від подолання його вето на оборонний бюджет

Читать на русском
Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп закликав американських сенаторів відмовитися від подолання його вето на законопроєкт про оборонний бюджет США на 2021 рік, який включає санкції проти Північного потоку-2 та фінансову допомогу Україні.
Фото з відкритих джерел

Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп закликав американських сенаторів відмовитися від подолання його вето на законопроєкт про оборонний бюджет США на 2021 рік, який включає санкції проти «Північного потоку-2» та фінансову допомогу Україні.

Відповідну заяву Трамп оприлюднив у вівторок у Twitter.

«Слабке і втомлене республіканське «керівництво» (у Сенаті США – ред.) дозволить пройти поганому законопроєкту про оборонний бюджет», - написав Трамп.

Він також назвав законопроєкт «ганебним актом боягузтва й тотального підкорення слабких людей великим технологічним компаніям».

Нагадаємо, Дональд Трамп 23 грудня наклав вето на проєкт військового бюджету на 2021 рік. Документ успішно пройшов Палату представників і американський Сенат.

28 грудня стало відомо, що Палата представників Конгресу США знову схвалила проект оборонного бюджету на 2021 рік. Таким чином було подолано вето президента Дональда Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: