Обстріл посольства США у Багдаді: Трамп звинуватив Іран

Читать на русском
Дональд Трамп звинуватив Іран в організації ракетного обстрілу посольства США у Багдаді. Також він попередив іранську владу про ймовірні наслідки за цей вчинок.
Фото з відкритих джерел

Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп звинуватив Іран в організації ракетного обстрілу посольства США у Багдаді. Також він попередив іранську владу про ймовірні наслідки за цей вчинок.

Про це сам Трамп повідомив у Twitter.

«В наше посольство в Багдаді у неділю потрапило кілька ракет. Три ракети не вдалося запустити. Здогадайтеся, звідки вони були? Іран. Окрім того, зараз у нас є інформація про додаткові напади на американців в Іраку», - зазначив глава Білого дому.

Він також додав, що «примусить» Іран понести відповідальність за організацію терактів.

«Одна дружня порада для Ірану: якщо вб’ють хоч одного американця, я притягну до відповідальності весь Іран. Подумайте над цим», — заявив Трамп.

Нагадаємо, у неділю 20 грудня посольство Сполучених Штатів у Багдаді потрапило під ракетний удар. За офіційною інформацією, поблизу відомства впали щонайменше три ракети, ще дві – потрапили у житлові квартали міста.

Також ми писали, що головна військова база Сполучених Штатів і НАТО в афганському Баграмі потрапила під ракетний обстріл. По ній випустили щонайменше 5 реактивних снарядів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: