Українці назвали суму витрат на новорічний стіл

Читать на русском
На новорічний стіл 2021 року українці готові витратити в середньому 1440 гривень. Це на 3,6% більше, ніж у 2020 році (1390 гривень).
Фото з відкритих джерел

На новорічний стіл 2021 року українці готові витратити в середньому 1440 гривень. Це на 3,6% більше, ніж у 2020 році (1390 гривень).

Про це свідчать дані опитування фонду «Демократичні ініціативи» та КМІС.

Зазначається, до 16% зменшилася й частка опитаних, які відповіли, що у них на новорічний стіл немає грошей. У попередні роки таких було 23%.

Також, за даними опитування, абсолютна більшість (81%) українців планує зустріти новий 2021 рік вдома, в колі родини. Водночас майже кожен десятий (9%) сподівається провести новорічну ніч у гостях у друзів або родичів.

Зазначимо, опитування проведене з 5 до 13 грудня 2020 року фондом «Демократичні ініціативи» спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) серед 2004 респондентів в усіх регіонах України за винятком окупованих Росією територій. Опитування здійснене методом особистого інтерв'ю face-to-face.

Нагадаємо, цього року в Києві відкрили новий новорічний пішохідний маршрут: від Арки дружби народів через пішохідний міст та Андріївський узвіз до Контрактової площі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: