У КМДА розповіли, як святкуватимуть Новий Рік у столиці

Читать на русском
Цьогоріч у Києві головну ялинку країни традиційно відкриють 19 грудня на Софійській площі. Святкування відбуватиметься без масових заходів і фуд-кортів.
Фото з відкритих джерел

Цьогоріч у Києві головну ялинку країни традиційно відкриють 19 грудня на Софійській площі. Святкування відбуватиметься без масових заходів.

Про це повідомили на брифінгу в КМДА організатори святкування.

«Враховуючи ситуацію з коронавірусом, було вирішено відмовитись від традиційного формату святкування з залученням фуд-кортів, концертів, анімаційних програм», – сказав Кирило Воронін, начальник відділу координації та моніторингу проведення масових заходів у місті Києві та реалізації проєктів апарату КМДА.

У Києві почали встановлювати головну ялинку країниПід час установки конструкцій, щоб не пошкодити плитку на площі, її прикрили спеціальним матеріалом.

Натомість відвідувачів на Софійській площі чекатимуть арт-інсталяції, сувеніри, напої та снеки. Рух у центрі столиці не перекриватимуть.

Цього року в Києві буде новий новорічний пішохідний маршрут: від Арки дружби народів через пішохідний міст та Андріївський узвіз до Контрактової площі. Упродовж маршруту будуть розміщені світлові арт-інсталяції. На Контрактовій площі відкриють ковзанку на відкритому повітрі.

Різдвяні свята триватимуть у столиці до 19 січня.

Раніше повідомлялося, що поліція може обмежити зібрання під ялинкою в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: