Вакцину від коронавірусу у Греції будуть охороняти силовики

Читать на русском
Вакцину від коронавірусу, яку розробили фармацевтичні компанії Pfizer та BioΝTech і перша партія якої вже прибула до Греції, будуть охороняти силовики.
Фото: Greek Government

Вакцину від коронавірусу, яку розробили фармацевтичні компанії Pfizer та BioΝTech і перша партія якої вже прибула до Греції, будуть охороняти силовики.

Про це повідомляє Greek Reporter.

Зазначається, що перші 9 750 доз вакцини зберігатимуться у спеціальних приміщеннях, що відповідають усім вимогам щодо зберігання лікарських засобів. Звідти їх розподілять по 450 центрах вакцинації.

Для їх охорони грецька поліція розробила спеціальний план із залученням антитерористичних підрозділів загальною кількістю понад 4 тисяч правоохоронців.

За словами представника уряду Стеліоса Петсаса, Греція розраховує отримати 300 тис. доз вакцини від COVID-19 у рамках першого траншу. На початку 2021 року в країні планують вакцинувати 150 тис. осіб.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Канада отримала першу партію вакцини від коронавірусу, яка була розроблена американською біотехнологічною компанією Moderna. До кінця грудня в країну має прибути загалом 168 тисяч доз цього препарату.

Також ми писали, що у Великій Британії від коронавірусу прищепили вже понад 600 тисяч осіб, більшість з яких – в Англії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: