Азербайджан заявив про ракетний обстріл вночі в Карабасі

Читать на русском
Міноборони Азербайджану повідомило про ракетний обстріл з вірменської сторони населеного пункту Гадрут в Нагірному Карабасі.
facebook.nkrmil

Міноборони Азербайджану повідомило про ракетний обстріл з вірменської сторони населеного пункту Гадрут в Нагірному Карабасі.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Міноборони Азербайджану в суботу, 10 жовтня.

Історія Карабахського конфлікту: від радянських часів до наших днівЗагострення конфлікту перед розпадом СРСР, Мінська група ОБСЄ, Бішкекське перемир’я та події наших днів.

«Противник з Ходжалинського напрямку чинить обстріли з реактивних систем залпового вогню Гадрут», - сказано в повідомленні.

В оборонному відомстві зазначили, що азербайджанська армія приймає у відповідь «адекватні заходи».

«З полудня 9 жовтня до ранку 10 жовтня на всій протяжності фронту тривали бойові дії різної інтенсивності, противнику були нанесені вогневі удари», - повідомляє Міноборони.

Також заявляється про значні втрати Вірменії.

«В результаті тривалої наступальної операції з боку азербайджанської армії за цей період точним вогнем було знищено та виведено з ладу велику кількість живої сили противника, 13 танків, 4 РСЗО БМ-21 Град, 6 гаубиць Д-20 і Д-30, 3 самохідні артилерійські установки 2С3 Акація, 2 зенітні установки M55 Застава, 2 радіолокаційні станції та засоби радіоелектронної боротьби», - заявили у відомстві.

Нагадаємо, Баку і Єреван в ході переговорів в Москві в ніч на суботу домовилися про припинення вогню в Нагірному Карабасі. Перемир'я вступить в силу з опівдня 10 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: