Голову Запорізької облради визнали нелегітимним та обрали нового

Читать на русском
Депутати Запорізької обласної ради знову провели таємне голосування, яким обрали нового голову облради. Результати попереднього голосування народні обранці визнали нелегітимними.
Фото з відкритих джерел

Депутати Запорізької обласної ради знову провели таємне голосування, яким обрали нового голову облради. Ним став Віталій Толочек, який раніше вийшов з фракції «Слуга народу». Результати попереднього голосування народні обранці визнали нелегітимними.

Про це з посиланням на власного кореспондента повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що таємне голосування відбулося на позачерговій сесії, під час якої чотири представники «Слуги народу» заявили про вихід з фракції і створення нової – «Зе фракції».

За підтримку Толочека, яким є представником нової політичної сили, проголосували 44 депутати з фракцій «ОПЗЖ», «За майбутнє», «Європейська солідарність» та «Зе фракція».

Водночас депутати із фракцій «Батьківщина», «Опозиційний блок», «Слуга народу» та «Єднання» на чолі із раніше обраним Віталієм Боговіним заявили про спробу захоплення влади в регіоні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що головою Харківської обласної ради обрали Артура Товмасяна від «Слуги народу». Його підтримали 73 депутати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: