Ситуація на Донбасі: 5 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь поблизу Авдіївки. Бойовики здійснили обстріл із підствольних гранатометів.

Протягом поточної доби, 15 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню. Однак ситуація залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Особливості місцевого самоврядування в ОРДЛО: чому дію закону знову продовжуютьЗ 2014 року формальний закон так і не почав діяти, адже окупаційні війська так і не вивели з ОРДЛО, а відтак і не провели місцеві вибори. Однак, цю норму щороку продовжують.

Збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь поблизу Авдіївки. Бойовики здійснили обстріл із підствольних гранатометів. У районі населеного пункту Водяне окупанти двічі застосували гранатомети та стрілецьку зброю.

Увечері проросійські бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Шумів. Вогонь відкривався із гранатометів різних систем і стрілецької зброї неподалік Шумел.

«Ворожі постріли були неприцільними і не несли загрози життю наших воїнів, тому вогонь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат і поранень немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше ОБСЄ повідомила про зменшення кількості порушень на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: