Бессараб звільнений з посади міністра у справах ветеранів: як голосували в Раді

Читать на русском

Верховна рада звільнила Сергія Бессараба з посади міністра у справах ветеранів. Заява про звільнення за власним бажанням надійшла до парламенту вчора. «Слово і діло» пропонує подивитися, хто з депутатів підтримав таке рішення.

За постанову проголосував 251 народний депутат, голосів «проти» не було, 78 – утрималися, 30 – не голосували.

Фракція «Слуга народу» дала 216 голосів «за», 2 – утрималися, 5 – не голосували, 23 – були відсутні. Майже у повному складі проголосувала «за» група «Довіра», група «За майбутнє» дала 9 голосів (2 утрималися, 6 – не голосували і 7 – були відсутні). Серед позафракційних депутатів постанову підтримали 5 осіб, 4 – утрималися, 2 – не голосували і 7 – були відсутні.

В «Опозиційній платформі» відпустити Бессараба були готові тільки 3 депутати, 17 осіб утрималися, 13 – не голосували і 11 – були відсутні. У «Європейській солідарності» більшість членів фракції утрималася.

У «Батьківщині» 14 депутатів утрималися, один не голосував і 9 – були відсутні. У «Голосі» більшість нардепів утрималася під час голосування.

Нагадаємо, свою заяву про відставку в Раду також подав міністр екології Роман Абрамовський. Але сьогодні це питання не розглядатимуть.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: