Коронавірус у світі: Данія посилює карантин

Читать на русском
Через стрімке поширення коронавірусної інфекції у Данії тамтешній уряд вирішив посилити карантинні обмеження на всій території країни.
Фото з відкритих джерел

Через стрімке поширення коронавірусної інфекції у Данії тамтешній уряд вирішив посилити карантинні обмеження на всій території країни.

Про це повідомив данський міністр транспорту Бенні Енгельбрехт у Facebook.

Він зазначив, що нові обмеження набудуть чинності вже 16 грудня.

«Коронавірус занадто міцно закріпився в Данії. Рівень інфікування занадто високий, а кількість госпіталізацій зростає. Тому зараз ми поширюємо обмежувальні заходи на всю країну», - заявив він.

Він розповів, що школярів середньої та старшої школи, а також студентів переведуть на дистанційне навчання. Заклади культури та громадського харчування будуть закриті. Останні зможуть працювати тільки на виніс.

Роботодавцям рекомендується відправити максимальне число службовців на віддалену роботу.

Енгельбрехт додав, що головною рекомендацією для всіх жителів Данії залишається максимально можливе знаходження вдома і мінімізація соціальних контактів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що карантин посилили і в Естонії. Відтепер магазини там можуть заповнюватися на половину, а заклади громадського харчування без сидячих місць мають закриватися до 22:00.

Також ми писали, що для запобігання стрімкому поширенню коронавірусної інфекції в Іспанії тамтешній уряд вирішив посилити карантинні обмеження в період зимових свят.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: