Google назвала причину сьогоднішнього масштабного збою

Читать на русском
Причиною сьогоднішнього масштабного збою у роботі сервісів Google стала проблема зі внутрішньою квотою пам'яті серверів.

Причиною сьогоднішнього масштабного збою у роботі сервісів Google стала проблема зі внутрішньою квотою пам'яті серверів.

Про це повідомляє TechCrunch із посиланням на коментар Google.

«Коронавірус», «Холостяк», «коктейль Молотова»: популярні запити українців в Google за 10 роківЩо таке кохання? Як стати вампіром? Навіщо коту вуса? Які симптоми коронавірусу? Ми подивилися, як змінювалися інтереси українців за останнє десятиліття.

Через проблему виникали складності з процесом аутентифікації. Проблему вирішили о 4:32 ранку за тихоокеанським часом. Станом на зараз усі послуги відновлені та працюють у звичайному режимі.

«Ми просимо вибачення і проведемо ретельну перевірку, щоб переконатися, що ця проблема не повториться в майбутньому», - йдеться в заяві Google.

Нагадаємо, сьогодні опівдні в роботі сервісів Google стався масштабний збій. Спочатку користувачі не змогли зайти в YouTube і Gmail, але потім проблема поширилася і на інші сервіси компанії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: