Стало відомо, коли в Україні закінчиться ожеледиця

Читать на русском
Ожеледь на дорогах ще затримається в Україні найближчі кілька днів - до четверга, 17 грудня. Далі погоду може змінити антициклон.
фото Сьогодні

Складна погодна ситуація в Україні зміниться ближче до кінця цього тижня. За прогнозами синоптиків, ожеледицю зможе витіснити новий антициклон.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Водіїв попереджають про густий туманВ Україні сьогодні, 14 грудня, густий туман. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Як повідомляється, ожеледиця на дорогах ще затримається в Україні найближчі кілька днів. Причина - циклон з крижаними дощами і мокрим снігом.

Такі погодні умови накриють північ, центр, південь і захід України. У приморських регіонах і на Закарпатті вдень і вночі буде плюсова температура, в інших регіонах очікується близько 0 градусів (від +3 вдень до -1 вночі).

У східні регіони (Харків, Дніпро) опади доберуться до середини тижня.

Така погода буде орієнтовно до четверга, 17 грудня, а далі синоптики обіцяють зміни - в Україну прийде сонячний антициклон.

Нагадаємо, в Києві за вихідні через ожеледицю травмувалося 1369 осіб.

В Україні в понеділок, 14 грудня, синоптики прогнозують опади, мокрий сніг з дощем практично на всій території країни. Температура повітря вдень становитиме -1..+6 градусів.

Також повідомлялося, що через негоду в Україні сьогодні вранці були знеструмлені 107 населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: