У Вашингтоні відбулися акції прихильників та супротивників Трампа, є постраждалі

Читать на русском
У суботу, 12 грудня, поліція Вашингтона затримала 23 учасників акцій прихильників і противників Трампа. Під час акцій є постраждалі.

У суботу, 12 грудня, поліція Вашингтона затримала 23 учасників акцій прихильників і противників Трампа. Під час акцій є постраждалі.

Про це повідомляє телеканал NBC.

Шість громадян здійснили напади на поліціянтів, десять - напали на інших громадян. Також чотирьох мітингувальників затримали за участь у заворушеннях.

Республіканці зібралися на площі Фрідом-плаза і біля будівлі Верховного суду на Капітолійському пагорбі, протестуючи проти наявного, на їхню думку, шахрайства на виборах. Опоненти Трампа розмістилися близько Black Lives Matter Plaza.

Після початку сутичок між активістами поліція відтіснила натовп від прилеглих до Білого дому кварталів.

Також NBC повідомляє, що в місті Олімпія (штат Вашингтон) одна людина отримала вогнепальне поранення після того, як під час акцій на підтримку і проти Трампа відбулися сутички і була відкрита стрілянина. А в Вашингтоні важкі поранення під час акцій отримали чотири людини.

Раніше Верховний суд США відхилив позов штату Техас, який підтримали ще 17 штатів, про анулювання результатів президентських виборів в Джорджії, Вісконсині, Мічигані і Пенсільванії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: