Німеччина планує посилити карантин

Читать на русском
Через стрімке поширення коронавірусною інфекції у Німеччині федеральний уряд ФРН планує посилити запроваджені раніше карантинні обмеження.
Фото з відкритих джерел

Через стрімке поширення коронавірусною інфекції у Німеччині федеральний уряд ФРН планує посилити запроваджені раніше карантинні обмеження.

Про це повідомляє Reuters.

Питання посилення загальнодержавного карантину обговорюватиметься главою федерального уряду Ангелою Меркель з керівниками земель 13 грудня. Раніше деякі федеральні землі вже самостійно посилили карантин і тепер ця можливість розглядається на державному рівні.

Очікується, що в країні посилять вже існуючі обмеження, а також запровадять низку нових протиепідемічних заходів, зокрема закриють школи та магазини.

Попри жорсткі карантинні обмеження, які діють у ФРН вже 6 тижнів, в країні триває збільшення щоденного приросту нових випадків зараження коронавірусом. Напередодні повідомлялося про понад 28 тисяч нових випадків.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що карантин посилили і в Естонії. Відтепер магазини там можуть заповнюватися на половину, а заклади громадського харчування без сидячих місць мають закриватися до 22:00.

Також ми писали, що для запобігання стрімкому поширенню коронавірусної інфекції в Іспанії тамтешній уряд вирішив посилити карантинні обмеження в період зимових свят.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: