Time назвав Байдена «Людиною року»

Читать на русском

Time присвоїв звання Людина року 2020 обраному президенту США Джозефу Байдену і його напарниці у передвиборчих перегонах Камалі Харріс.
Фото - «Слово і діло».

Американський журнал Time присвоїв звання «Людина року» 2020 обраному президенту США Джозефу Байдену і його напарниці у передвиборчих перегонах Камалі Харріс.

Байдена обрали, бо він на президентських виборах набрав найбільше голосів в історії США, побивши рекорд 44-го глави держави Барака Обами, пише CNN.

«За зміну американської історії, за демонстрацію того, що сила співчуття більше, ніж люті, за те, що вони поділяють бачення зцілення у світі, Джо Байден і Камала Харріс стали «Людиною року» за версією Time у 2020 році», - написав головний редактор Time Едвард Фельсенталь.

Нагадаємо, кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден переміг на президентських виборах в США. Він набрав 306 голосів виборників з необхідних для перемоги 270. Демократ вже сформував свою адміністрацію.

У понеділок, 14 грудня, колегія вибірників США збереться на засідання, щоб проголосувати за призначення майбутнього президента.

Камала Харріс - обраний віцепрезидент США від Демократичної партії на виборах 2020 року. Вона перша жінка, перший чорношкірий політик і перший політик азіатського походження, обраний на пост віцепрезидента США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: